Založ si blog

Rozhovor

notebook_19 (2)

Včera som bol na prednáške, ktorá bola zameraná na to, aká dôležitá je komunikácia. Aké je úžasné, že vieme a môžeme komunikovať s druhým človekom. A znovu som sa zamyslel nad tým, že ako veľa znamená v našom živote vyslovené slovo…myšlienka. Aká významnú úlohu zohráva komunikácia vo vzťahu, v rodine, na pracovisku…kdekoľvek.

Každý by sme mali mať aspoň jedného človeka vo svojom živote, ktorý nám rozumie, s ktorým sa vieme porozprávať naozaj o všetkom. O tom, čo nás teší, trápi, ako sa cítime, ako bolo v práci, aké máme plány na dnes, na zajtra. O tom, čo som večer čítal v knihe, ktorú mám položenú na nočnom stolíku. O tom, že ako som na obed zasa neodolal, a dal som si namiesto šalátu slaninovo-klobáskovú pizzu. O tom, ako je vonku krásne a že konečne prichádza jar. O tom, ako sme dnes splnili všetko čo bolo treba aj kúsok navyše. O hocičom… O všetkých tých drobnostiach, ktoré nám prináša každodenný život.

Rozhovor je veľmi dôležitou súčasťou môjho života. Rád rozprávam a priznám sa, som aj dosť ukecaný… Som však aj pozorný poslucháč, pretože viem, že ten čo veľa rozpráva, sa nič nedozvie.

Mám veľa kamarátov, pár priateľov…a jedného úžasného človeka, s ktorým si navzájom hovoríme úplne všetko. Dokážeme sa spolu rozprávať celé hodiny, o čomkoľvek… a sú to tie najkrajšie okamžiky v mojom živote. Tento Človek je pre mňa veľkým požehnaním.

A preto aj touto cestou: veľká vďaka za rozhovor…úprimné ďakujem za toho Človeka…

V IHLIČKÁCH

17.04.2014

PredZimná

24.11.2011

Následok je nedozerný Jesenné blues predodvermi Cigara, whisky na ľade Byt v depresívnej nálade Strácam Hľadám Denne Stále Zdravý rozum v svojej hlave…

Ne(v)hodný

22.11.2011

Nevhodný do tejto doby, Prispôsobiť ťažko sa jej viem, Na krku šnúrka s kľúčom od slobody, V samote sa ním uzamknem. V nej veľa z nás je zatvorených, Nedajúc nikomu náhradných kľúčov, Zo sveta smutných, zmagorených, Niet tu šťastia, lásky, slnka lúčov. A tak v hradbách samoty, vysokých, opevnených, Trávime viac času stále, [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Džony ŇúMen

Veselý, smutný, rýchly, ležérny, jednoduchý, zamotaný, citlivý aj bezcitný...taký je život, ktorý žijem....a tu je kúsok z neho..a zo mňa....................................................

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 51226x
Priemerná čítanosť článkov: 3202x

Autor blogu

Odkazy